LED Осветление

LED Осветление

ДОСТАВКА, МОНТАЖ И СЕРВИЗ на LED осветление

В партньорство с австрийската фирма ZUMTOBEL, Магнум 7 предлага на българския пазар висококачествени осветителни тела и системи за управление на осветлението.

Ние осигуряваме доставка, монтаж и сервиз на продуктите на ZUMTOBEL за всякакви обекти – магазини, супермаркети, хипермаркети, административни и обществени сгради, университети, болници, хотели, ресторанти, банки, бензиностанции, офиси, музеи, театри, художествени галерии, производствени предприятия и складове, и др.

LED Осветление
LED Осветление
LED Осветление
LED Осветление

Ние предлагаме широка гама от интериорни и екстериорни осветителни тела, както и специално (тунелно и взривозащитено) и фасадно осветление. Специализираното осветление на ZUMTOBEL за хладилни витрини и камери увеличава енергийната ефективност на съоръженията. Гаранционните условия, които предлагаме са 5 години пълна гаранция за всички продукти на производителя.

Освен това клиентите могат да разчитат на бърз и коректен сервиз. Ние сме направили добра организация на сервизната дейност, складови наличности на резервни части, бърза комуникация – всичко това поставя Магнум 7 на челно място като сервизна организация за LED осветление. Магнум 7 разполага с 15 сервизни центъра, разположени на територията на цялата страна.

За подробности вижте тук