Recent News & Events

В град Варна се проведе втората за тази година дистрибуторска среща на Epta Group

В началото на месец октомври, в град Варна се проведе втората за тази година традиционна дистрибуторска среща на Epta Group, на която присъстваха основните партньори на мултинационалната компания за България, Унгария, Полша и Румъния.

Details

Магазин Фантастико в кв. Бояна отвори врати

Най-новото попълнение в голямото семейство на Търговска верига Фантастико – магазин Фантастико в кв. Бояна, отвори врати. Магнум 7 достави, монтира и сервизира изцяло хладилното оборудване в магазина с марка Costan, стелажните системи на Linde Ladenbau, касовите места на италианската водеща фирма SCS, конвектоматите на немския производител Wiesheu, проходните системи и пазарски колички на фирма…

Details

Цялостна реконструкция и обновяване на супермаркет от Търговска верига Фантастико

Бихме искали да Ви информираме, че след цялостна реконструкция и обновяване, супермаркет от Търговска верига Фантастико, отвори врати в жилищен комплекс Стрелбище. За съвременния облик на магазина, се погрижи и фирма Магнум 7, доставяйки, монтирайки и поддържайки изцяло хладилното и неутрално обзавеждане в търговската зала на новия магазин – хладилно оборудване Costan, стелажни системи от…

Details

Кауфланд отвори нов хипермаркет в град Кърджали

Кауфланд отвори нов хипермаркет в град Кърджали. Търговското обзавеждане в магазина – хладилно оборудване Costan и стелажни системи Linde Ladenbau, са доставени и монтирани от фирма Магнум 7.

Дистрибуторска среща

В края на месец март тази година, в гр. Банско се проведе традиционната дистрибуторска среща на Epta Group. В рамките на срещата присъстващите се запознаха с новостите в продуктовата гама и обсъдиха актуалните цели и приоритети на дистрибуторите и партньорите на компанията.

Details