Професионално хладилно оборудване

Професионално хладилно оборудване

Доставка, монтаж и сервиз на Професионално хладилно оборудване

Основната дейност на Магнум 7 е извършване на услуги за доставка, монтаж, сервизно обслужване и планирана поддръжка на Професионално хладилно оборудване. Заедно с нашия партньор COSTAN ние предлагаме тези услуги за всякакви обекти, на които е важно да се осигури надеждна и безпроблемна работа на хладилните инсталации, респ. хладилни витрини, хладилни стаи и други хладилни съоръжения – ледогенератори, шокови тунели и т.н. Наши клиенти са магазини за хранителни стоки, супермаркети, хипермаркети, складови бази, производствени сгради, хладилни складове, мандри, винарски изби, фармацевтични бази, медицински центрове, ресторанти, сладкарници, цветарски магазини, търговски обекти към бензиностанции, логистични центрове, Data центрове и др.

Магнум 7 предлага изграждане на комбинирана инсталация за обслужване на климатизацията на обекта и на професионалните хладилни съоръжения. Системата е патентована от нашия партньор DAIKIN . Това иновативно решение води до намаляване на енергийните разходи за експлоатация на хладилните и климатични съоръжения на обектите, както и спестява необходимостта от специално техническо помещение за агрегатите.

За задоволяване на потребностите на клиентите от професионални хладилници и фризери с вградени агрегати, Магнум 7 предлага цялата продуктова гама на парньорската фирма LIEBHERR.

Магнум 7 гарантира доставка на поръчаните продукти в срок, в рамките на предварително договорените с клиента условия. Дружеството работи с партньори с международна известност и предлага на българския пазар техните висококачествени продукти.

Нашето най-голямо конкурентно предимство е осигурената гаранционна и следгаранционна поддръжка на доставеното оборудване. Магнум 7 разполага с 15 сервизни центъра, разположени на територията на цялата страна. За подробности вижте тук

 

ГАРАНТИРАНА ДОСТАВКА