Стелажи за Вина и Спиртни напитки


Стелажи за Вина и Спиртни напитки

Стелажи за Вина и Спиртни напитки


Емоции и атмосфера

Вино за чувствени моменти…. релаксация, добър вкус, култура и добро възпитание. За естетичното предствяне на вината и спиртните напитки в магазините, стелажите трябва да бъдат привлекателни, като същевременно осигуряват възможност за структуриране на обхвата вино откъм качества, видове и страна на произход. A именно добре подбраният набор от такива напитки помага за укрепване на вашия профил като търговец на дребно – при условие, че качеството на представяне съответства на качеството на продукта. Linde Ladenbau ще ви помогне да представите своите вина в най-добрата светлина.

ВИЖ КАТАЛОГ

Ние обръщаме внимание на детайлите,

респектираме Ваши изисквания

и действаме с грижа

Нашата мисия е да даваме на клиента най-доброто решение в съответствие с всички новости в областта на хладилната и климатична техника, неутралното търговско оборудване, кухненското оборудване, LED осветление, автоматични врати и проходни системи.

При необходимост специалистите на Магнум 7 консултират клиентите за изготвянето на техническо задание, както и предоставят технико-икономически анализ за възвръщаемостта на инвестициите