ДОСТАВКА, МОНТАЖ И СЕРВИЗ НА АВТОМАТИЧНИ ВРАТИ

Съвършенство, обезпечено с комбинация от качествени материали, познания и практически опит

В партньорство с холандската фирма KONE Deursystemen B.V. , Магнум 7 предлага на българския пазар висококачествени автоматични врати, популярни с търговската марка Waldoor®. Ние осигуряваме доставка, монтаж и сервиз на пешеходни автоматични врати за всякакви обекти – административни сгради, министерства, университети, болници, хотели, ресторанти, банки, магазини, супермаркети, бензиностанции, офиси и др.

Ние предлагаме широка гама от автоматични врати:

  • външни и вътрешни;
  • плъзгащи и крилати;
  • стандартно изпълнение, или по специална поръчка – Херметични врати за лаборатории,  Автоматични врати за кораби и яхти, и др.

Автоматични врати

Автоматични врати

Нашият дългогодишен практически опит и качествените материали гарантират задоволството на клиентите ни от работата на автоматичните врати Waldoor®. Надеждната и прецизна автоматика дава възможности за програмиране на работата на вратите съгласно изискванията на клиентите.

Автоматите на WALDOOR® са най-добрия избор за дългогодишен и интензивен режим на ползване. Освен това клиентите могат да разчитат на 24-часов сервиз. Ние сме направили добра организация на сервизната дейност – “ноу-хау”, складови наличности на резервни части, бърза комуникация – всичко това поставя Магнум 7 на челно място като сервизна организация за автоматични врати. Магнум 7 разполага с 15 сервизни центъра, разположени на територията на цялата страна. За подробности вижте тук